Articulatia rc.

Față de Metal articulația sferică 1/5 hpi rovan regele motor baja 5b ss rc piese auto

articulatia rc

Artrita reumatoidă AR și efectele analgezice ale câmpului electromagnetic de joasă frecvență la articulația mâinii S. Milutinovic, S. Brankovic, Univerzitet u Beogradu, Medicinski articulatia rc, Institut za reumatologiju Studiul deschis a examinat 60 de pacienți împărțiți în două grupuri egale.

Primul grupul a utilizat EMP 5 mT, 15 Hz, 30 min cu kinetoterapia la ambele mâini, în timp ce al doilea grup a utilizat doar kinetoterapia.

În timpul testelor farmacoterapia nu sa schimbat, ambele grupuri au primit tipuri și doze similare de medicamente, nu a fost folosită o altă procedură din fizioterapie. Grupurile au fost omogene, în ceea ce privește caracteristicile demografice și schimbările anatomice din clasa funcțională conform Steinbrocker.

articulatia rc

Rezultatele au fost analizate cu ajutorul testului Wilcoxon. Concluzie: Rezultatele studiului demonstrează importanța EMP la reducerea durerii la nivelul încheieturii mâinii la pacienții cu artrita reumatoidă.

Artrita reumatoidă și efectele analgezice ale magnetoterapiei - întrebările Dvs. V-au interesat efectele pozitive ale magnetoterapiei la artrita reumatoidă?

articulatia rc

Doriți să aflați mai mult despre aplicarea magnetoterapiei la artrita reumatoidă? Adresați-vă cu încredere către noi, vă vom răspunde la întrebările Dvs.

Citițiși