Îmbinarea rosturilor, produse similare

Ipsos pt imbinare placi gips carton

Finishing a Drywall Joint STEP 1

In acest video va arătam cum sa chituiți si să puneți banda de îmbinare după instalarea plăcilor de gips-carton. Aici sunt pașii pe care ii urmăm: Unul dintre cel mai important pas in pregătirea gletului gata preparat este amestecarea cu un mixer mecanic cu o viteza mică după deschiderea capacului.

durerea articulară bruscă poate fi durere cronică în articulațiile umărului

Daca este necesar, gletul poate fi diluat cu de ml de apă la 20 de kg de produs, adăugând cate puțin pentru atingerea consistentei dorite. După pre-amestecarea gletului, putem trece la umplerea rosturilor.

maini amortite peste noapte glucozamină plus condroitină amateg

Puneți cantitate suficientă de glet pentru a umple complet îmbinarea si îmbinarea rosturilor bine cu un fier de glet pentru a asigura o umplere completă a spațiului dintre plăci. Banda de amestec formată îmbinarea rosturilor ambele părți ale îmbinării trebuie sa fie de aproximativ 6 mm, adică puțin mai lată decât banda de îmbinare. După umplerea îmbinării pe toata lungimea sa, așezați  banda de îmbinare si apăsați-o ușor pentru a se îngloba in pasta.

umflarea gleznelor și a degetelor ce durere cu entorsa genunchiului

Neteziți banda cu o ușoară presiune pe toată lungimea îmbinării pentru a se scoate si a îndepărta surplusul de material de sub bandă. Aplicați un al doilea strat de amestec pe îmbinare cu o lățime de aproximativ mm, astfel urmând nivelarea îmbinării o data cu restul suprafeței peretelui.

Knauf Uniflott - Chit de rosturi pentru gips-carton

Note importante: Folosiți banda de hârtie când finisați plăcile de gips-carton cu marginile rotunjite. Banda de hârtie are micro - perforații si in același timp elasticitate înaltă, ceea ce previne apariția crăpăturilor la îmbinări atunci la mișcările  substratului.

dureri articulare și tratamentul lor bătăi dureroase pe articulația degetului

Folosiți banda de fibră de sticlă pentru a întări marginile  nefabricate cele drepteavând o grosime minimă si permițând o aliniere precisă a peretelui.

Citițiși