Colagen rapid. ColaFast Colagen Rapid Good Days Therapy, 30 capsule

Vitamine și suplimente: ColaFast Colagen Rapid 30 capsule

Colagenul este întâlnit în matricea extracelulară-o rețea complexă de macromolecule care determină proprietățile colagen rapid ale țesuturilor.

colagen rapid unguent pentru articulații din beduini

Produsul ColaFast Colagen Rapid combină 3 tipuri de colagen și este îmbogățit cu vitamina C, pentru absorbție ridicată: Colagen Cartidyss ®-formulă patentată extrasă din cartilaj de pisică de mare sursă marină de calitate superioarăColagen rapid Collys®-formulă patentată extrasă din pește sursă marină de calitate superioară și colagen nativ de tip II colagen nativ, nedenaturat în formă de triplu helix.

Contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a sistemului osos, a ligamentelor și a pielii.

colagen rapid boli ale țesuturilor moi ale articulațiilor

Colagen Cartidyss, este o formulă patentată de hidrolizat de colagen purificat, de calitate superioară, derivat din cartilajul de pisică de mare, care are o mărime a particulei de de Daltoni. Absorbția sa ridicată este datorată atat sursei marine cat si asocierii cu vitamina C, oferind astfel colagenului capacitate superioară de absorbție și contribuind la rezistența articulațiilor, tendoanelor și ligamentelor.

colagen rapid introducerea medicamentelor în articulații

Fibrele de colagen de tip II se gasesc in forma de fibrile cu lunginea de 20 nm nanometri și mențin forma cartilajului, prevenind deformarea sa și asigurand rezistență la compresie. Colagen Collys, este o formulă patentată de hidrolizat de colagen purificat, de calitate superioară care are mărimea particulei de colagen de de Daltoni.

colagen rapid simptome de osteochondroză și medicamente de tratament

Este extras din cartilaj de pește sursă marinăoferind colagenului capacitate superioară de absorbție. Colagenul Collys® formează fibre de lungime de la 1 la 20 microni, care se regasesc în structuri precum tendoanele, ligamentele și pielea, contribuind la rezistența lor.

colagen rapid articulațiile mari ale picioarelor doare

Colagenul extras din pește are o structură aproape identică cu cea a colagenului uman. Vitamina C permite o absorbție mai bună și ajută la formarea normală a colagenului. Mod de utilizare: 1 capsulă pe zi, în timpul sau după masă, cu o cantitate suficientă de lichid.

colagen rapid articulatiile degetelor

În cazuri deosebite sau pentru persoanele supraponderale, se poate mări doza la 2 capsule pe zi. Condiții de păstrare: A se păstra la temperatura camerei, la loc uscat.

How to Boost Your Natural Collagen Levels in Your Skin and Look Younger

Conține ingrediente de origine marină, posibil alergenice pește și pisică de mare.

Citițiși