Cat costa sa schiezi GRATIS?

Transalpina-gratis-si-cu-bani_2

Cat timp esti dispus sa stai la coada, pentru a schia gratis? Compara timpii de asteptare la urcare pe Transalpina, ca sa vezi “cat costa schiatul gratis”!

Pana pe 17 Ianuarie, skipass-ul pentru Transalpina era gratuit, deci lumea a fost incurajata sa vina la ski aici, in detrimentul altor statiuni. Ca urmare, s-au format cozi considerabile la majoritatea instalatiilor de urcare. Pentru urcarea cu telegondola, timpul de stat la coada depasea de cele mai multe ori jumatare de ora, depasind uneori chiar si o ora.

Azi suntem in primul w/end “cu plata” pentru statiunea de ski Transalpina. Uitandu-ne pe webcamurile din statiune, vedem cozi aproape inexistente la urcare, cozi la care se sta maxim 2-3 minute.

Daca un skior de nivel mediu, urca si coboara partia 1 in aproximativ 15 minute, astazi el poate face peste 20 de coborari in cele  6,5 ore de functionare a instalatiilor. In schimb, w/endul trecut, acelasi schior ar fi putut face maxim 7 coborari, cu statul la coada si cu frustrarea aferenta! Deci, de 3 ori mai putin.

Voi cum preferati: sa stati la coada cate 40 minute la fiecare urcare, dar sa schiati gratis, sau sa platit abonamentul de 60RON/zi si sa schiati toata ziu, fara cozi sau nervi?

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply