Apireven cremă

apireven cremă

Datorită compuşilor biologic activi prezenţi în compoziţia sa, propolisul are acţiune antiseptică împotriva diferiţilor factori de agresiune, antioxidantă, antinflamatoare şi anestezică. Veninul de albine este secretat de glande specializate şi eliminat de către albinele lucrătoare sub acţiunea unor stimuli externi.

apireven cremă remedii pt durerea de picioare in sarcina

Conţine mai multe componente active printre care: peptide melitina, apaminaenzime fosfolipaze, hialuronidazăaminoacizi şi compuşi volatili. Melitina, principalul compus bioactiv al veninului de albine, alături de fosfolipaza A2 şi apamină, are acţiune antiinflamatoare.

  1. Artroza tratării cu apă rece a genunchiului
  2. Mușchii și articulațiile doare și se coace
  3. Epicondilita articulației cotului decât a trata
  4. Sfatul farmacistului PCFarm.
  5. Descriere Apireven crema, 30g, Institutul Apicol metode de tratament adjuvant si ameliorare dureri cauzate de reumatism: muschi, articulatii, sciatica Apireven este o crema ce are in compozitie venin de albine, lanolina, extract de capsici extract de ardei iutecetaceum, borax, extract de propolis, camfor, ceara, ulei de parafina.
  6. Unguente și geluri pentru articulații și ligamente
  7. Apireven crema cu venin de albine, 30g - Sam-Distribution
  8. Apireven cremă, 30 g, Institutul Apicol : Farmacia Tei online

Acest efect se obţine şi prin stimularea de către venin a glandelor suprarenale cu eliberare de cortizon. De asemenea, hialuronidaza, histamina şi melitina cresc permeabilitatea capilară şi stimulează circulaţia sangvină.

apireven cremă boala sternoclaviculara

Extractul de ardei iute Capsici extractumnicotinatul de metil şi camforul au proprietăţi antiinflamatoare, stimulează circulaţia sangvină şi au efect vasodilatator local prin acţiunea directă asupra capilarelor tegumentare.

Capsaicina din componenţa extractului de ardei iutei inhibă receptorii pentru durere prin inducerea senzaţiei de căldură.

apireven cremă remedii naturiste pentru dureri de genunchi

Produsul APIREVEN este o cremă de masaj în care combinarea produselor apicole cu celelalte componente determină activarea circulaţiei şi obţinerea unei efect de încălzire, cu apireven cremă disconfortului local, relaxare musculară şi imbunătăţirea mobilităţii articulaţiilor. Produsul este o cremă cu un conținut ridicat în substanțe naturale, destinat menținerii unei stări de confort și relaxării musculare.

VENINUL DE ALBINE FACE MIRACOLE

Pentru un efect prelungit se acoperă zona masată cu o apireven cremă din fibre naturale, de preferință lână. Nu este necesară îndepărtarea excesului de cremă.

apireven cremă flekosteel gel qiymeti

Eventuala înroșire a zonei pe care s-a aplicat crema dispare după maximum 30 minute și constituie dovada eficienței produsului. Dacă reacția persistă se recomandă întreruperea utilizării produsului. Nu se va aplica în jurul ochilor, gurii sau pe răni, escare sau alte zone deschise.

apireven cremă deformând artroza în articulațiile piciorului mijlociu

Citițiși